Het is niet voor iedereen gemakkelijk om over de dood te praten. Toch krijgen we er vroeg of laat allemaal mee te maken. Het is dan erg fijn als er bepaalde wensen op papier staan. Voor u, en uw nabestaanden.

Op deze pagina vindt u het “Wensenboekje”. In dit boekje kunt u uw eigen wensen kenbaar maken. Ook kunt u dit boekje gebruiken als inspiratiebron. Alhoewel het afscheid een zwaar onderwerp is, kan het u ook rust geven wanneer u weet dat bepaalde zaken rondom uw uitvaart goed beschreven staan.

Bewaar dit boekje bij uw belangrijke documenten en geef aan bij uw familieleden dat u een wensenboekje heeft. Heeft u na het invullen van dit boekje nog vragen of wilt u uw keuzes met mij bespreken? Neem gerust contact op. Ik kom graag vrijblijvend bij u langs voor een kennismaking en antwoord op uw vragen.

Hieronder staat het Wensenboekje dat als PDF-bestand gedownload kan worden. Wilt u liever een papieren exemplaar ontvangen? Stuurt u mij gerust een e-mail en ik kan het boekje naar u opsturen of, indien gewenst, persoonlijk bij u langsbrengen en toelichten.