“Gewoon een zwarte rouwauto…”
Ja, dat is mogelijk. Maar er is veel meer mogelijk. Veel mensen kennen bijvoorbeeld wel rouwauto’s in andere kleuren of een rouwkoets met paarden. Maar er is echt meer, veel meer!

De rouwauto op de dag van het afscheid
In de meeste gevallen wordt nog altijd de keus gemaakt voor een ‘normale’ rouwauto, ook wel staatsiewagen genoemd. Hier is dan ook absoluut niks mis mee, ze zijn praktisch, en ze worden bestuurd door goede ervaren chauffeurs. Dit kan veel rust geven tijdens een uitvaart.
Ik werk graag samen met vaste partners op het gebied van rouwvervoer, waardoor ik garant kan staan voor de kwaliteit.

Niet te standaard?
Wist u dat u (vrijwel altijd) zelf een overledene mag vervoeren? Veel mensen weten niet dat dit in Nederland mag. Een oude boer met zijn eigen tractor met platte wagen door de landerijen naar de plaatselijke begraafplaats rijden? Dat mag! Of heeft de overledene ooit de wens uitgesproken om in zijn eigen klusbus vervoerd te worden? Ook dat mag.

Zo zijn er tal van mogelijkheden, waarbij ik u uiteraard goed kan ondersteunen en adviseren. Ik laat hieronder enkele voorbeelden zien.

Een rouwtruckframe kan op de (eigen) vrachtwagen gemonteerd worden. Met of zonder gordijnen.
Een omgebouwde VW T2 bus. Rijd samen met de chauffeur mee en breng je dierbare zo naar zijn of haar laatste rustplaats.

Een grote familie en niet genoeg auto’s, of misschien vindt u het erg moeilijk om in een rouwstoet te rijden? Of echt samen, met z’n allen, een dierbare naar zijn of haar laatste rustplaats brengen? Het kan met deze mooie rouwbus. In deze blauwe bus kunnen zelfs 26 familieleden meerijden. Ook is deze bus rolstoeltoegankelijk.

Grijze rouwbus voor 18 personen
De blauwe rouwbus voor 26 personen